Ispis

OBAVIJEST O JAVNOJ RASPRAVI O IZMJENAMA I DOPUNAMA PROSTORNOG PLANA OPĆINE ŽUMBERAK

Obavještavamo Vas da Općina Žumberak provodi Javnu raspravu o prijedlogu III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Žumberak organiziranjem javnog uvida koji će trajat 15 dana u vremenu od 23. listopada do 06. studenog 2014 godine. Tijekom trajanja javne rasprave elaborat prijedloga III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Žumberak bit će izložen u prostorijama Općine Žumberak, vijećnici Općine Žumberak, Kostanjevac 5, 10455 Kostanjevac.

 

Javno izlaganje o prijedlogu III. ciljanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Žumberak održat će se u četvrtak, dana 30. listopada 2014. godine od 17,00 sati u vijećnici Općine Žumberak, Kostanjevac 5, 10455 Kostanjevac.

 

Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe na prijedlog III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Žumberak mogu se pisanim putem dostaviti na adresu Općine Žumberak, Kostanjevac 5, 10455 Kostanjevac, za vrijeme trajanja javnog uvida od od 23. listopada do zaključno 06. studenog 2014.

 

Prijedlog III. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Žumberak biti će u vrijeme trajanja Javne rasprave dostupan za pregled i na web stranici općine Žumberak, www.zumberak.hr

Načelnik Općine Žumberak

Zdenko Šiljak