Ispis

Modernizacija i asfaltiranje ceste Tomaševci-Stari Grad Žumberak

Općina Žumberak je sukladno programu gradnje komunalne infrastrukture za 2013. godinu predvidjela modernizaciju i asfaltiranje lokalne ceste Tomaševci-Stari Grad Žumberak za potrebe lokalnog stanovništva, posjetitelja arheološkog nalazišta Stari Grad te konačnog spajanja sa županijskom cestom Kostanjevac-Kalje-Bregana.


Ukupna dužina navedene dionice je 1.385,00 m. Predviđeno je asfaltiranje prema glavnom projektu br.118/2009/09 koje su izradile Hrvatske šume 2009. godine na osnovu sklopljenog ugovora s Općinom Žumberak.

Općina Žumberak je sklopila ugovor s tvrtkom “Komunalno Žumberak d.o.o.” koja je u stopostotnom vlasništvu Općine Žumberak za ugradnju odnosno pripremu kolničke konstrukcije prije ugradnje asfalta.

 

Općina Žumberak prijavila se na natječaj Zagrebačke županije Upravnom odjelu za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo za dodjelu kapitalne pomoći za sanaciju i asfaltiranje ceste Tomaševci-Stari Grad Žumberak a zaključkom o dodjeli kapitalne pomoći za ruralni razvoj jedinicama lokalne samouprave sklopljen je ugovor 59-03-1-13 s Općinom Žumberak u iznosu od 350.000 kn. Općina Žumberak mora osigurati ostala financijska sredstva zajedno s samodoprinosom mještana Starog Grada Žumberačkog. Predviđena sredstva za zatvaranje financijske konstrukcije iznose 497.000 kn. Dana 27. kolovoza 2013. godine objavljeno je javno nadmetanje u otvorenom postupku za asfaltiranje ceste Tomševci-Stari Grad Žumberak pod brojem 2013/S 002-0072996.

 

U prilogu se nalazi dokumentacija za nadmetanje u pdf formatu.

Kliknite ovdje za preuzimanje dokumentacije.